Wie

De werkgroep

Greet, Fons en Ellen


Ellen is de archeologe, Fons diegene met de grote kennis rond de archeologische wandelingen en Greet zorgt voor de vormgeving van alles waar de werkgroep mee naar buiten komt. Alledrie doen ze dit als zeer geëngageerde vrijwilliger

met ondersteuning van Kempens Karakter en de gemeente Grobbendonk, die de archeologische collectie onder haar vleugels heeft.

Tentoonstellingen

en hun vormgeving...


Voor elke tentoonstelling zoeken we met de werkgroep een andere vormgeving, die past bij de aard van de  tentoonstelling. We vertellen een verhaal dat tot leven komt, door het taalgebruik en de plaatsing in de ruimte van de voorwerpen

Is dat een probleem waar jullie steeds tegen aanlopen? Werkgroep Mercurius wil je hier heel graag mee helpen. Zowel inhoudelijk als visueel bent u bij ons aan het juiste adres.

Contact

Neem contact met ons op voor...


het vormgeven van een tentoonstelling, een voordracht geven of een workshop voor allerhande verenigingen, voor iedereen die geïnteresseerd is, voor scholen en... Wat er ook maar in je hoofd opkomt, stel het voor, wij bekijken wat we voor jou kunnen betekenen.

 
 
 
 
 

Mercurius, werkgroep archeologie Grobbendonk

0474 44 06 84

archeologiemercurius@gmail.com